' Never settle for anything less than amazing '

Ik zal mezelf even voorstellen…

Meestal vindt ik dit het meest lastige gedeelte van de kennismaking, het uitleggen wat je doet. Want hoe vertel je iemand wat je allemaal doet en leuk vindt, als dit vrij veel dingen zijn zonder een vermoeiend verhaal op te hangen van een half uur.

Juist, ik zal daarom beginnen met mijn naam, Aimée Smit geboren en getogen in de bollenstreek en 24 jaar jong. Hoe cliché het ook klinkt, maar ik ben van kinds af aan al bezig met interieur en vormgeving. Klein voorbeeld, toen ik pas zes jaar oud was mocht ik van mijn ouders een nieuwe entourage uitkiezen voor mijn slaapkamer. Dit werden op maat gemaakte meubelen die ik zelf wilde samenstellen tot aan de deurknopjes.

Na mijn jongere schooljaren doorgebracht te hebben als enfant terrible, ben ik begonnen met diverse opleidingen om mezelf te ontwikkelen op het gebied van vormgeving en interieur. Na het succesvol afronden van diverse studies zoals : verkoopspecialist, interieuradviseur, grafisch ontwerpster en allround interieur stylist werd het tijd voor een eigen studio.

Omdat ik geloof in het achtervolgen van je dromen, is dit mijn droom die werkelijkheid wordt. Studio AIM is gespecialiseerd in interieur styling & grafisch ontwerp.

Aimée Smit

aimee2
    
Interieur styling
Grafisch ontwerp
Brand design
Foto styling